7

Holiday Quintet feat. Local Stars

For 13. året på rad inviterer Holiday Quintet til romjulskonsert. Småbord, servering og lun atmosfære

Nok ein gong inviterer Holiday Quintet til romjulskonsert i Fosnavåg Konserthus! Denne gongen inviterer dei med seg 3 store talent frå området! Det blir: 

Andrine Berge
19 år gamal jente frå Herøy som har sunge heile livet. Ho har nettopp fullført 3 år på musikklinja i Volda og hadde ei av hovudrollane i musikalen «Cry Wolf» i år.
Vi gler oss til å få med hennar fyldige røyst på scena! 
Even Sævik
19 år gammal gut frå Herøy som har dreve med sang og musikk heile livet. Har fullført musikklinja i Volda og studerar no musikk på Ansgar Bibelskule i Kristiansand. Kom heilt til semifinalen i Idol i 2016, og gav sommaren 2018 ut sin første singel, «Apology».
Vi gler oss til å ha med dette unge talentet på scena!
Emma Sævik
Emma er 17 år og går 2. året på musikklinja i Volda. 
Draumen er å bli musikalartist og ho likte veldig godt å vere ein del av "Cry Wolf"-oppsetninga til musikklinja i vår. Ho får også bruke stemmen sin i bandet «Ufokusert», som ho starta saman med nokre klassekameratar. På Beady Belle sin konsert i Fosnavåg i haust fekk Emma også prøve seg som korist.
Holiday Quintet gler seg å ha med dette allsidige talentet på scena!
Frå den spede duostarten i 2006 med brødrene Kvamme Holum har Holidaybandet utvikla seg til å bli ein kvintett og eit fast event i deira kjære heimbygd. 
Kvintetten fokuserer på å gi publikum eit avbrekk frå høgtidsmusikken ved å spele kjente låtar i nye arrangement forankra i sitt musikalske virke. Bandmedlemma har brei musikalsk bakgrunn med ein fot i mange ulike sjangrar og miljø, og dette skaper eit variert og mangefasettert uttrykk. 

Bandet består av:
Vegard K.Holum - trompet, sang, gitar og div  
Torstein K.Holum - gitar og div
Norvald Dahl - tangenter
Frantz Frantzen - bass
Øystein Aarnes Vik - trommer

_
_
_