Marion Ravn: ‘Mellom disse 4 vegger’ akustisk turné

‘Mellom disse 4 vegger’ akustisk turné

«Det beste jeg vet er å stå på en scene og spille live» er ord som ofte ligg lett på tunga til Marion Ravn og  kanskje meir i 2020 enn nokon gong tidlegare. Saknet etter å få opptre og formidle musikken til publikum er ekstra stort nå, og det er ein ekstatisk artist om fortel at ho i 2021 reiser ut på ein akustisk turné saman med sin faste musikar-makker Jan Ole Kristensen. 
 
Turnéen har same tittel som Ravn sin norskdebut frå 2019 og konserten er bygd opp rundt denne. «Jeg ønsker at publikum skal få følelsen av at vi er samlet hjemme i stuen sammen for en skikkelig hyggelig kveld. En kveld hvor man både kan tørre kjenne på de store følelsene, men også le sammen»


Det tok litt tid før Marion blei trygg på å skrive på norsk, men Marion blei til slutt trygg på at det var eit rett val. Då ho slapp første låt, «Tyv», var det liten tvil om at kritikarane var einige i valet. Dagbladet sin meldar skreiv mellom anna: "Dette var et kreativt valg hun burde tatt for lenge siden", og meinte Ravn føles autentisk og særeigen. Den andre singelen «Fritt fall» ble av VG sin meldar kalt «Et magesugende popmirakel» og trilla terningkast frem.

Billettar til Marion Ravn: ‘Mellom disse 4 vegger’ akustisk turné

  1. Tor 11. feb kl 19:30 Konsertsalen Akustisk programserie Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_